Меню
Кошница

Поръчки и доставки

Доставка:

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА В СОФИЯ ЗА УРЕДИ НАД 500лв

ДОСТАВКА НА УРЕДИ В СТРАНАТА 20-60лв

Доставката на поръчана от онлайн каталога стока се извършва с куриер/за страната/ или със собствен транспорт /за София/. Доставки се извършват само в рамките на границата на Република България. Доставките на уреди с наложен платеж или с карта се извършват в рамките на три работни дни след потвърждаване на наличност от консултант по продажбите. При авансово плащане по банков път доставките се извършват в рамките на три работни дни след заверка на сумата в банковата сметка на МИВ ХОУМ ЕООД.

Уредите се доставят на адрес посочен за доставка.

 - Доставките в гр. София се извършват след предварителна уговорка с клиентите  до място достъпно за товарен бус.

 - Доставките извън гр. София се извършват в работни дни до място достъпно за товарен бус след предварителна уговорка с клиентите.

Цената на Доставките на стоки е посочена на страницата на самия артикул или по договаряне.

При всички случаи МИВ ХОУМ ЕООД си запазва правото едностранно, без да информира потребителя да удължава посочените срокове с до седем дни. Стоките се доставят на получателите стандартно - на ръка срещу подпис, като пратките се доставят до входа на сградата.

Отговорности:

МИВ ХОУМ ЕООД не носи отговорност при:

 - изчерпване на количества от дадени артикули,

 - забавяне на доставката до нас от вносителите или производителите на съответните стоки.

Моля,внимателно прочетете тези условия, както и общите условия преди да използвате този уеб сайт. Ако използвате този уеб сайт се счита, че приемате и сте съгласни с тези условия.

За да улесни Вашето търсене, този сайт използва бисквитки.