Инверторен климатик Daikin FTXC50C/RXC50C, SENSIRA, 18000 BTU

Инверторен климатик Daikin FTXC50C/RXC50C, SENSIRA, 18000 BTU

Енергиен клас отопление: клас A+
За помещения: от 35 до 40 кв.м.
Препоръчителен обем (отопление): 110 куб.м
Мощност: 18 000 BTU
Енергиен клас охлаждане: клас A++
Работен диапазон при отопление: -15°С до +18°С
Препоръчителен обем (охлаждане): 170 куб.м
Тегло (външно тяло): 12.00 кг
Отдавана мощност (охлаждане): 5.10 (1.37 - 6.20) kW
Отдавана мощност (отопление): 5.62 (1.36 - 6.60) kW
Отдавана мощност при -10°С (отопление): 3.05 kW
Хладилен агент: R32 (GWP: 675)
Консумирана мощност (охлаждане): 1.52 kW
Консумирана мощност (отопление): 1.55 kW
Захранващо напрежение (V): 220 V ~ 240 V
SEER (сезонна ефективност в режим на охлаждане): 6.45
SCOP (сезонна ефективност в режим на отопление): 4.42
Произход: Малайзия
Ниво на шум (Вътрешно тяло) (dB): 29 dB
Ниво на шум (Външно тяло) (dB): 51 dB
Размери Ш х В х Д (вътрешно тяло) (mm): 770 x 288 x 234
Размери Ш х В х Д (външно тяло) (mm): 845 x 615 x 300
Тегло (вътрешно тяло): 9.50 кг
Работен диапазон при охлаждане: -10°С до +46°С
Продуктов клас: Бюджетен клас 


Климатик Daikin FTXC50C/RXC50C от серията Sensira предлага отличен баланс цена спрямо качество. Въпреки, че Sensira e най-ниското ниво от продуктите за битова климатизация на японския производител, лесно се вижда прецизната изработка и високото качество на компонентите.

Моделите Сенсира FTXC50C се произвеждат в заводите на Дайкин в Малайзия. Всички продукти са предвидени за отопление и охлаждане, като са съобразени с европейските изисквания за енергийна ефективност и безопасност. На първо място е редно да посочим нивата на енергийна ефективност, които за този модел стигат до А++ в режим охлаждане и А+ в режим отопление. Както знаем, нивото на енергийна ефективност е ключов фактор за постигане на по-високи нива на енерго спестяване.

Поглед от близо на изработката на вътрешното тяло, затвърждава усещането за внимание към всеки детайл. Качествената пластмаса е предпоставка за по-малко шумове при температурно свиване и разширяване на пластмасата в режим охлаждане и режим отопление.

Daikin са сред най-тихите климатици на пазара. Серията Сенсира FTXC-C са изключително тихи, благодарение на многостъпковия мотор на вътрешното тяло. В последните години нивото на шум на климатика се превърна в ключов въпрос за потребителите и основен фактор при избора на производител. Наред с изискването за висока енергийна ефективност, потребителите все повече търсят продукти с ниски нива на шум 29~33dB, което е на практика безшумно за тази мощност. Възможно е в търговската и техническа литературата предлагана от производителите да срещнете понятието звуково налягане и звукова сила. Понякога термините могат да създадат объркване и спекулация от различни търговци. Затова решихме да разгадаем разликата - звуковата сила се генерира от самия уред, независимо от разстоянието и околната среда. Звуковото налягане е звукът, който се чува на определено разстояние. Звуковото налягане обикновено се изчислява на разстояние между 1 и 5 метра от устройството.

Пречистване на въздуха

Daikin Sensira FTXC50С разполага с мощна система за двойно филтриране на въздуха. Обезмирисяващият филтър от титанов апатит премахва частиците прах и миризмите, като същевременно предпазва от вредни бактерии, вируси и алергени. Вторият филтър използва катехин, естествено антибактериално вещество, извлечено от чаени листа, което улавя и деактивира микроби от всички източници, а също така помага и за отстраняването на миризми. От Термос съветваме да не разчитате само на филтрите, за да поддържате високо качество на въздуха в дома. Редовно почиствайте филтрите на климатика, правете пълна профилкатика и почистване на климатика поне веднъв в годината, проветрявайте помещението на всеки няколко часа.

Повишена ефективност и надеждност
Сред новите технологии внедрени във външното тяло на Sensira FTXC-С е новия суинг компресор на Daikin, който намалява триенето, вибрациите и предотвратява пропуски на фреон по време на експлоатация. Специалнитият спираловиден дизайн на решетката намалява съпротивлението и осигурява по-плавно движение на въздуха, оптимизиран въздушния поток и по-ниски нива на шум.
Вътрешното тяло на Sensira FTXC-C е оборудвано с нов, по-високоефективен електромотор на вентилатора. Подобрен е и топлообменника, който използва по-малко количество хладилен агент.

Daikin Sensira FTXC50С се управлява с функционално безжично дистанционно управление, осигуряващо богат набор от режими и функции за управление.

Като опция, се предлага Wi-Fi управление, чрез приложението Online Controller на Daikin. Това дава възможност да управлявате настройките на климатика и да следите консумацията на енергия през мобилен телефон или таблет, независимо къде се намирате.

Отделни стаи
Чрез интерактивния термостат можете да управлявате температурата, работния режим и програмираните действия за отделни стаи.

Програмиране на време
Създайте различни програми с до 6 действия на ден за 7 дни и активирайте специални работни режими. Програмирането на време за гореща вода (БГВ) се предлага само за приложението за отопление на Daikin.

Потребление на енергия
Наблюдавайте потреблението на енергия от уреда*, за да увеличите спестяването на енергия. Удобни графики и икони ви помагат да определите къде можете да реализирате икономии.

Инверторен термопомпен климатик сплит система,
модел Daikin FTXC50B/RXC50B, 18000 BTU
Qc=5,10 kW, Qh=5,62 kW, Nел.=1,52/1,55 kW-230V/50Hz.
Ефективност охлаждане SEER: 6.45 (А++)/отопление SCOP: 4.42 (А+)
Най-ниски нива на шум вътрешно тяло - 29 dB(A)
Период на гаранция: до 36 месеца
Други: Made in Malaysia; Филтри за пречистване на въздуха; Дневен таймер; Опция WIFI
Бърза поръчка

Бърза поръчка може да направите и на телефон 0879 999 060

Безплатна доставка

Безплатна доставка при поръчки над 100лв за гр. София !!!

Преференциална цена на доставка за цялата страна  от 20 до 60 лв.!!!

  • Код на продукта: FTXC50C/RXC50C
  • Наличност: Попитай за наличност
  • 1,715.00 лв.

ПОРЪЧАЙ

Тагове: Инверторен климатик Daikin FTXC50C/RXC50C, SENSIRA, 18000 BTU